Filtrează

Afișez toate cele 5 rezultate

 • Nail Lacquer Coney Island Cotton Candy
  Reducere!

  Lac de Unghii OPI Nail Lacquer

  28,00 lei
  Adauga in cos
 • Infinite Shine 2 – Malaga Wine
  Reducere!

  Lac de unghii Infinite Shine 2

  39,00 lei
  Adauga in cos
 • Picaturi pentru uscarea rapida a lacului Drip Dry Lacquer Drying Drops - OPI
  Stoc epuizat

  Picaturi pentru uscarea rapida a lacului Drip Dry Lacquer Drying Drops

  87,00 lei Adauga in cos
 • Lac de baza unghii Natural Nail Base Coat
  Stoc epuizat

  Lac de baza unghii Natural Nail Base Coat

  44,00 lei Adauga in cos
 • Lac de unghii pentru fixare Infinite Shine 1
  Stoc epuizat

  Lac de unghii pentru fixare Infinite Shine 1

  48,00 lei Adauga in cos
OPI

În calitate de lider mondial în industria de îngrijire a unghiilor profesionale, OPI, o divizie a Coty, se angajează să furnizeze produse și servicii de înaltă calitate, cu accent pe siguranța și inovarea industriei. Cunoscut pentru formula sa excepțională, culorile la modă și denumirile iconice, lacurile OPI puternic pigmentate sunt super bogate, de lungă durată și rezistente – oferind consumatorilor un lux accesibil.

OPI a schimbat industria unghiilor la apariția sa în 1981! Combină tehnologia de vârf cu un simț al stilului inegalabil, păstrând o reputație excepțională pentru excelență și inovație la nivel mondial!

OPI, numit inițial Odontorium Products Inc., a fost initial o companie de produse de tehnică dentară. La puțin timp după deschidere, inițiatorului Schaeffer i s-a alăturat Suzi Weiss-Fischmann, Co-fondator și Ambasador al brandului OPI. Schaeffer și Weiss-Fischmann, în parteneriat cu biochimistul R. Eric Montgomery, au creat un sistem acrilic extrem de cerut în saloanele cosmetice. Ulterior au închis afacerea cu produse de tehnică dentară și s-au concentrat exclusiv pe produse pentru unghii, schimbând denumirea în OPI Products Inc.

Primele 30 de culori au avut nume captivante și jucăușe precum Coney Island Cotton Candy, Malaga Wine și Kyoto Pearl. Acestea au atras atenția femeilor și au adus două lucruri importante pentru brand: conștientizarea consumatorilor și loialitatea consumatorilor – la scară globală.

În prezent, OPI este disponibil în peste 100 de țări și oferă o linie completă de articole profesionale, inclusiv tratamente pentru unghii, produse de finisare, loțiuni, produse pentru manichiură / pedichiură,  instrumente și acrilice.