Filtrează

Afișez toate cele 2 rezultate

  • Crema de ochi Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream - Shiseido
    Stoc epuizat

    Crema de ochi Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream

    349,00 lei Adauga in cos
  • Ultimune Power Infusing Concentrate 30ml

    465,00 lei Adauga in cos
Shiseido

Shiseido are o istorie bogată și vibrantă. Mai mult decât o simplă marcă de înfrumusețare, de peste 140 de ani compania, prin inovatiție și creativitate, produce produse atemporale ce o fac să rămână lider în domeniul frumuseții și al îngrijirii pielii.

Numele „Shiseido” a fost ales de un tânăr farmacist în 1872, Arinobu Fukuhara, folosind cuvinte preluate dintr-un pasaj  Ching: Do (堂): „casa din”, Shi Sei (資 生): „unde totul se naște.”

Înființată la Ginza, Tokyo, Shiseido abordează frumusețea și îngrijirea pe principiul ospitalității omotenashi, astfel încât fiecare produs să satisfacă și cele mai exigente cerințe.  Brandul continuă să inoveze și acordă o mare atenție produselor de îngrijire a pielii, a celor de machiaj și a parfumurilor. Etosul principal al companiei este ghidat după principiul: o minte și un corp sănătos.

Shiseido și-a deschis primul centru de cercetare în Japonia în 1916. Compania s-a angajat să redefinească frumusețea și să descopere noi tehnologii și metodologii pentru a îmbrățișa frumusețea din interior spre exterior. Datorită devotamentului său, acum există centre de cercetare în China, Thailanda, SUA și Franța. Shiseido a devenit o autoritate în domeniu și un lider al cercetărilor de bază în dermatologie.

Shiseido depășește standardele industriei atunci când vine vorba de calitate, testarea și formularea produselor, iar ingredientele naturale sunt purificate la standarde înalte, înainte de a fi incluse în orice formulă.
În 2000, toate fabricile Shiseido au obținut certificarea ISO14001. Compania este pasionată de menținerea conștiinței de mediu și de eradicarea testării pe animale.