Cele mai recomandate primere pentru 2021

Astăzi vorbim despre cele mai recomandate primere pentru tenul tau. Cu siguranță îți dorești ca machiajul feței să îți iasă fără cusur, însă pentru aceasta nu este nevoie doar de produse cosmetice de încredere și puțină pricepere, ci și de o bază rezistentă care să îți pregătească fața și să facă machiajul să nu se miște din loc! Aplicarea primerului este un pas fundamental al rutinei zilnice de înfrumusețare, protejând tenul și pregătindu-l în același timp pentru produsele și provocările care urmează. Acesta oferă un strat în plus de protecție și o bază fină ce se contopește complet cu machiajul, făcându-l să se fixeze la locul său pentru întreaga zi.

Niciodată nu a fost mai mare nevoie de puterea primerului ca acum

Când atâția factori externi, printre care și masca de protecție, ce face parte deja din dresscode-ul de zi cu zi, îți pot strica machiajul. Însă, cu un primer bun și rezistent, facem față și la neplăcerile pandemiei. Desigur, primerul este necesar și când nu porți mască deoarece este un pas esențial în rutina de machiaj.

Cum să îți aplici primerul pe ten

  • Pentru început, trebuie să îți hidratezi pielea cu o cremă sau loțiune potrivită pentru tipul de ten pe care îl ai (uscat, normal, gras);
  • Pe urmă, aplici primerul într-o cantitate mică, cam cât un bob de mazăre, în zona T (baza frunții și nasul) pentru că de acolo se șterge cel mai repede fondul de ten, însă îl poți folosi și pe pleoape pentru a rezista mai mult machiajul ochilor, sau în alte zone ale feței în care crezi că e nevoie. Poți folosi o pensulă de machiaj sau buricele degetelor pentru acest pas;
  • Așteaptă până când produsul a intrat în piele și apoi poți începe aplicarea fondului de ten pe baza rezistentă de machiaj pe care tocmai ce ai realizat-o.

Pe lângă pregătirea tenului, majoritatea primerelor mai oferă și hidratare, altele netezesc porii sau conțin pigmenți pentru a corecta nuanța pielii, iar unele dintre acestea au în compoziție SPF pentru a-ți proteja tenul împotriva efectelor nocive ale soarelui. Depinde de nevoile și tipul de ten pe care le ai, există primere care să îți satisfacă toate dorințele. Mai jos poți găsi o listă cu cele mai recomandate primere pentru 2021, dintre care sperăm că îți vei găsi „your perfect match”.

Cele mai recomandate primere pentru 2021

  1. Baza de machiaj Prime + Studio Poreless + Skin Blurring Putty Primer de la Essence este primerul perfect dacă îți dorești o acoperire eficientă a porilor care să îți facă tenul neted și fin. Aspectul final mat al acestuia, face ca după aplicarea fondul de ten să lase impresia de piele catifelată și un aspect fresh.
  2. Primerul One Step Skin Perfector de la Catrice este produsul ideal dacă îți dorești o rutină a tenului ușoară și rapidă. Acesta poate fi aplicat simplu pe ten, oferind o pigmentare a tenului discretă și fără a mai fi nevoie de fond de ten dacă îți dorești să obții un look natural. De asemenea, primerul hidratează pielea prin conținutului de ghimbir și vitamina C și previne efectele expunerii la soare cu ajutorul factorului de protecție solară 20 care se află în compoziția acestuia.
  3. Primerul Pore Blur de la Revolution este o bază de machiaj care acoperă porii și lasă aspectul tenului fin. Acesta conține și pigmentare, pentru a-ți oferi opțiunea de a-l aplica individual și a stăpâni un machiaj ușor care nu îngreunează fața pe timpul zilei. În plus, acesta hidratează tenul având în compoziție vitamina E, bogată în antioxidanți.
  4. Baza de machiaj Skin lovin’ SENSITIVE Primer face parte din noua colecție lansată de Essence și este dedicată folosirii pe pielea sensibilă deoarece nu conține parabeni, uleiuri minerale, parfum, alcool sau silicon. Acesta nu irită, însă matifiază, netezește și hidratează pielea din profunzime având în compoziție extract de aloe vera.
  5. Prime and Fine Anti-Red este primerul de care ai nevoie dacă tenul tău prezintă zone cu roșeață. Acesta are un pigment verde care neutralizează nuanțele roșiatice ale feței, iar uleiul de cânepă din compoziția acestuia îmbunătățește aspectul și menține sănătatea tenului tău.

Aceste primere și multe altele cu care nu vei da greș anul acesta, indiferent de situație, le poți găsi la noi pe site. Oricât de plin de provocări și situații neașteptate se arată a fi 2021, noi îl așteptăm pregătiți, din toate punctele de vedere. Sperăm că nici tu nu ți-ai pierdut elanul și ai rămas cu o atitudine optimistă, însă în siguranță.