Idei de cadouri de Craciun pentru ea & el

Suntem în pragul celei mai frumoase perioade din an și anume Crăciunul. Această sărbătoare aduce în inimile noastre căldură, fericire și iubire, datorită celor dragi. De aceea, trebuie să le arătăm recunoștință prin iubirea și atenția noastră, dar totodată și prin câteva mici atenții care trebuie să se regăsească sub bradul de Crăciun.

Spiridușul Rivier a făcut o selecție aleasă pentru persoanele speciale din viața ta, so check it out!

Cadouri pentru EA

1.Advent Beauty Gift Box de la Catrice Cosmetics sigur o să îi cucerească inima! O gamă atent selecționată de produse de make-up care trebuie să fie în trusa ei! Produse vin ambalate direct într-o cutie de cadou.

2. Setul cadou Chloé Nomade care conține o apă de parfum și o loțiune de corp cu o mireasmă îmbietoare. Nu poți da greș cu un asemenea cadou! Produse vin ambalate direct într-o cutie de cadou.

3. Advent Beauty Gift Shop de la Catrice e de vis! Calendarele advent sunt la mare căutare și cu siguranță îi va plăcea acest set pliiiin de bunătăți!

4. Calendar New Year’s Eve Countdown Box de la Catrice Cosmetics este absolut fabulos! Acest advent calendar conține ultimele 5 zile din anul 2021 și anume 5 produse magice de la Catrice Cosmetics! Produsele vin ambalate în cutia din poza de mai jos, pentru a putea fi deschide pe zile.

5. Setul cadou Calvin Klein Eternity este pentru femeia specială din viața ta! Acesta conține un parfum și o loțiune de corp, având un miros floral delicat cu note de citrice și arome ale pădurii. Produse vin ambalate direct într-o cutie de cadou.

Cadouri pentru EL

  1. Setul pentru îngrijire a părului conține un șampon de la Dapper Dan și o loțiune tonică pentru păr de la Morgan’s, fiind duo-ul perfect pentru orice domn!

2. Setul pentru îngrijire a părului conține un șampon de la Dapper Dan și un fixativ de la Osmo. Cu toții avem pe acel cineva înnebunit după fixativ, deci acest set este cadoul perfect!

3. Setul cadou Hugo Boss Bottled este o alegere superbă pentru acel bărbat special din viața ta. Acesta conține un parfum și un gel de duș care au o nota de vârf fructată, puțin înțepătoare din citrice, fiind îmbrățișată de dulceața scorțișoarei, ambele pe alte note masculine de lemn de santal și vetiver.

Set cadou Hugo Boss Bottled Apa de toaleta 50ml + Gel de dus 100ml
Set cadou Hugo Boss Bottled Apa de toaleta 50ml + Gel de dus 100ml

5. Setul L’Eau D’Issey de la Issey Miyake va da peste cap orice bărbat! Acesta conține un parfum și un gel de duș, cu note lemnoase care oferă bărbaților eleganți o plăcere cotidiană, direct din inima celor mai prețioase resurse ale naturii.

Set cadou Issey Miyake L'Eau D'Issey
Set cadou Issey Miyake L’Eau D’Issey

Sperăm ca alegerile spiridușului Rivier să te bucure atât pe tine, cât și pe cei dragi, iar echipa Rivier Beauty (inclusiv spiridușul 🧝) îți urează Sărbători Fericite! Ho ho ho 🎅

P.s: Nu uita că ne poți scrie oricând pe Whatsapp sau Messenger pentru extra informații sau alte idei de cadouri.