Top 5 creioane de buze care rezistă toată ziua

Creionul de buze a fost, este și va fi mereu aliatul nostru cel mai fidel pentru a păstra machiajul buzelor intact toată ziua. Cu ajutorul lui, rujul de pe buze rămâne la locul lui indiferent de provocările care te așteaptă, mai ales pe timp de pandemie. Chiar dacă gura și nasul sunt acoperite de mască aproape în permanență, asta nu reprezintă un motiv ca să nu mai purtăm ruj, ci doar să îl facem să reziste mai mult. Mai sunt momente când îți dai un pic masca jos ca să iei o gură de apă sau de cafea, nu-i așa?

Indiferent de situație, rujul trebuie mereu să fie fără cusur. Așa că încă o dată, ne-am pornit să găsim moduri în care să combatem neplăcerile pandemiei în ceea ce privește rutina de machiaj de zi cu zi.

Suntem de părere că un ruj puternic și rezistent nu este de ajuns ca să facă față provocărilor zilei de unul singur, acesta are nevoie de rezistența și fermitatea oferită de creionul de buze aplicat pe dedesubt. Astfel, buzele arată mai pline și voluptoase, în timp ce culoarea va rezista toată ziua.

Iată și un top 5 creioane de buze din partea noastră care te vor ajuta în încercarea de a păstra machiajul buzelor neatins în orice sitație:

Creionul de buze Soft & Precise Essence
  • Creionul de buze Soft & Precise Essence este extrem de cremos și catifelat, acesta nu îți va usca buzele și le va da un finisaj mat-mătăsos. Formula care alunecă ușor pe buze îl face ușor de folosit și te ajută să le conturezi cu multă precizie. Gama de nuanțe în care este disponibil creionul este foarte extinsă, de la rozuri deschise și nuduri fine la roșu arzător și până la marouri închise, cu care îți va veni extrem de greu să nu îți găsești culoarea favorită!

  • Creionul de buze Aqua Ink Lipliner Catrice este perfect pentru culoare îndelungată și aplicare fără cusur. Formula inovatoare bazată pe apă conține ingrediente care îți hidratează buzele și în același timp le oferă o culoare semi-permanentă care, fii sigură că îți va înviora buzele o perioadă îndelungată de timp. Aplicatorul în formă de bilă este extrem de util în conturarea buzelor fără a depăși conturul acestora. Paleta de culori în care este disponibil creionul este formată din 7 nuanțe revigorante, ușor de potrivit cu aproape orice ruj, de la roz pal la nudeuri frumoase și roșu aprins.

  • Creionul de buze Maybelline New York Color Sensational are o pigmentare bogată și o rezistență de lungă durată. Capătul subțire ajută la trasarea cu precizie a conturului buzelor în timp ce formula bogată previne întinderea rujului. Acest creion este foarte practic și te va ajuta în multe situații datorită ascuțitorii incorporate a acestuia. Produsul vine în 5 nuanțe vibrante, de la nuduri și marouri delicate, la roz și roșu aprinse.
Creion de buze Stay 8h Waterproof Lipliner Essence
  • Creionul de buze Stay 8h Waterproof Lipliner Essence este creionul care clar nu te va dezamăgi în misiunea de a rămâne toată ziua cu buzele rujate, chiar și după ce te-ai hidratat bine. Formula sa fiind waterproof, rezistența creionului este ridicată, având o siguranță în plus că rujul nu se va mișca din loc, cel puțin 8 ore. Un alt motiv pentru care să adori acest creion este ambalajul practic, cu ascuțitoare integrată care va face folosirea acestuia foarte la îndemână. Acesta este disponibil în nuanțe pigmentate de nude, mov radiant sau roșu aprins.
  • Creionul de buze Color Icon Lipliner Wet N Wild are o formulă bogată și cremoasă care nu îți va usca buzele, alunecând cu extrem de multă ușurință pe acestea. Produsul este ideal pentru a face rujul să rămână la locul lui și previne ca la marginile buzelor să apară efectul de dispersie al culorii. Acesta este disponibil în trei nuanțe superbe: Berry Red – un roșu aprins, Brandy Wine – un maro intens și Willow – un nude intrigant, potrivite pentru gusturile fiecăruia.

Iată că iar am mai găsit o modalitate prin care să depășim neplăcerile pandemiei și să ne putem simți măcar un pic ca înainte. Pandemie sau nu, rujul mereu trebuie să încoroneze machiajul și să reziste cât e ziua de lungă, să treacă prin toate momentele zilei neatins, ca la final să îl dai jos doar atunci când îți doreși. Însă, acestea nu se pot realiza fără ajutorul unui creion de buze și mai rezistent! Sperăm că acest top 5 creioane de buze te-a ajutat și îți recomandăm sa vezi și alte articole aici.