Livrarea comenzilor

Livrarea se face in 24-48 ore prin urmatoarele firme de curierat:

  • Fan Courier;
  • Urgent Cargus.

Puteti selecta firma partenera cu care doriti sa trimitem produsele la Dvs. in functie de operatorii din zona. Pentru comenzile cu o valoare mai mare de 200 LEI, veti beneficia de TRANSPORT GRATUIT. Pentru comenzile mai mici se aplica o taxa de 14,99 lei prin Urgent Cargus si 16,99 lei prin Fan Courier, tarif valabil pentru intreaga tara*.

Conform garantiei noastre de livrare, in zilele lucratoare predam produsele curierului in maxim 24 de ore, in caz contrar beneficiati de livrare gratuita. Comenzile plasate pana in ora 18:00 sunt predate curierului in aceeasi zi.

In cazuri rare (promotii mari sau Black Friday) procesarea comenzilor poate dura mai mult datorita volumului mare de colete. Cu toate acestea procesarea comenzilor confirmate nu poate depasi 2 zile.

Termenul de livrare poate fi influentat de asemenea de factori externi care nu tin de Rivier, cazuri in care termenul de livrare poate fi de cel mult 15 zile de la incheierea contractului.

In cazul in care doriti sa anulati o comanda, o puteti face din contul Dvs de client, sectiunea COMENZI, unde apare un buton de ANULARE COMANDA. Daca doriti sa operati modificari la comanda va rugam sa ne trimiteti un mail pe adresa office@rivier.ro sau sa ne sunati la numarul: 0722 748 437.

*Exceptie localitatile din Delta Dunarii, iar in cazul partenerului Fan Courier, localitatile care au km suplimentari.

**Ne rezervam dreptul de a nu procesa comenzi fara achitarea acestora in avans clientilor care au avut comenzi neridicate in trecut.