Livrarea comenzilor

Livrarea se face în 24-48 ore prin companiile partenere Urgent Cargus și SameDay. Vă rugăm să urmăriți pe pagina de produs timpul estimativ de livrare.

Pentru comenzile cu o valoare mai mare de 200 LEI, veți beneficia de TRANSPORT GRATUIT!

Pentru comenzile mai mici de 200 de lei se aplică o taxă de:

  • 14,99 lei prin Cargus sau SameDay, tarif valabil pentru întreaga țară*.
  • 9,98 lei prin EasyBox SameDay.

 

Conform garanției noastre de livrare, în zilele lucrătoare predăm produsele curierului în maxim 24 de ore, în caz contrar beneficiați de livrare gratuită. Comenzile plasate până în ora 16:00 sunt predate curierului în aceeași zi.

În cazuri rare (promoții mari sau Black Friday) procesarea comenzilor poate dura mai mult datorită volumului mare de colete. Cu toate acestea procesarea comenzilor confirmate nu poate depăși 2 zile.

Termenul de livrare poate fi influențat de asemenea de factori externi care nu țin de Rivier, cazuri în care termenul de livrare poate fi de cel mult 15 zile de la încheierea contractului.

În cazul în care doriți să anulați o comandă, o puteți face din contul Dvs de client, secțiunea COMENZI, unde apare un buton de ANULARE COMANDĂ. Daca doriți să operați modificări la comandă vă rugam să ne trimiteți un mail pe adresa office@rivier.ro sau sa ne sunați la numarul: 0722 748 437.

*Excepție localitățile din Delta Dunării.

**Ne rezervăm dreptul de a nu procesa comenzi fară achitarea acestora în avans clienților care au avut comenzi neridicate în trecut. Punctele de fidelitate vor fi anulate.