CE REPREZINTA?

sunt punctele de fidelitate ce te aduc in familia noastra din care si tu trebuie sa faci parte. Simplu, structurata pe nivele. Cu cat nivelul este mai mare cu atat vei beneficia de mai multe avantaje.

* Doar membrii LEVEL 3 vor primi GRATUIT bilete pentru a participa la cele mai importante evenimente sau targuri din domeniu. 

CUM FUNCTIONEAZA?

Esti gata sa te alaturi? Iata cum functioneaza. Dupa ce aveti un cont pe platforma noastra, toate punctele se vor acumula, fiind pregatite pentru a va alege avantajele preferate.

CUMPARA

Toate produsele preferate si achizitonate de pe Rivier iti aduc in cont puncte. Din partea noastra vei primi in plus puncte si pentru taxa de transport.

CASTIGA

Pe langa punctele primite la pasul anterior, lunar vor fi promotii in care dublam punctele sau oferim bonusuri celor mai active persoane din comunitatea noastra.

BENEFICII

Transforma punctele in avantaje. Poti activa diferite LEVEL-URI, poti impartii punctele cu prietenii sau le poti economisi pentru reduceri excusive.

Imparte acum castigurile cu persoanele apropiate

Cu punctele acumulate in contul tau de client poti genera un cupon pe care il poti imparti cu oricine.

Ideea de a folosi acest concept, anume de a genera din contul tau oricate cupoane doresti din punctele de fidelitate stranse, a plecat de la dorinta noastra de a oferi libertate si deplin control la orice actiune pe platforma noastra. Lumea frumusetii este a noastra, asa ca o desenam cum ne place!

Vrei sa aflii mai multe?

Consulta sectiunea de Intrebari Frecvente de mai jos:

Ce este programul de fidelitate?

Prin programul de fidelitate vrem sa rasplatim si sa ajutam persoanele care au incredere in noi. Vei beneficia de reduceri, exclusivitati si bilete sau invitatii la cele mai tari evenimente din domeniu.

Puncte = cu cat acumulezi mai multe puncte cu cat accesul la beneficii creste. La noi primesti puncte inclusiv pentru produsele aflate deja la reducere.

Mai multe puncte.. mai multe beneficii!

Cum folosesc punctele?

Iti punem la dispozitie 3 moduri de a folosi punctele de fidelitate:

  1. Le poti folosi la comanda urmatoare din cosul de cumparaturi. Nu uita ca trebuie in permanenta sa fii conectat pe cont.
  2. Poti genera cupoane promotionale din contul tau. Le poti imparti chiar si cu prietenii. Vezi aici tutorialul video complet.
  3. Poti activa level-uri in care timp de un an de zile primesti EXTRA reducere la orice produs, dar si 5% pentru fiecare comanda inapoi.

Cum castig puncte?

Puteti acumula puncte pentru fiecare produs achizitionat. Automat dupa finalizarea comenzii punctele se vor regasii in contul Dvs. de client. Drept bonus, calculam punctele inclusiv cu taxa de livrare 🙂

Cum sunt calculate punctele?

Indiferent daca produsele sunt la reducere sau nu, vei primi automat dupa finalizarea comenzii 3% din valoarea totala a comenzii ( inclusiv din taxa de livrare ).

Pentru fiecare leu cheltuit vei primi in cont 5 puncte.

In cazul conversiei punctelor in bani: 150 puncte = 1 leu.

Pot aplica punctele in cosul de cumparaturi?

Da, trebuie sa fii conectat in contul tau, iar in cosul de cumparaturi apare o casuta in care poti introduce oricate puncte doresti.

Cum pot accesa nivelul urmator?

Este simplu! Pentru a avea acces la LEVEL 2 trebuie sa ai in cont minim 1500 puncte si sa activezi nivelul printr-un singur click din contul tau. Dupa activare  vei vedea preturile deja reduse. Vezi in acest video cum poti activa:

La fel si in cazul LEVEL 3. Procesul este la fel de simplu.

LEVEL2 si LEVEL3 au o valabilitate de 12 luni.

Pot acumula puncte pentru produsele deja reduse?

Da! Poti acumula puncte pentru orice produs achizitonat indiferent daca acesta este deja la reducere sau nu.

Cum pot genera un cupon nou?

Pentru a genera un cupon trebuie sa intrati in: Contul meu -> Puncte fidelitate -> Sectiunea “Converteste punctele acumulate”. Am pregatit mai jos un tutorial video.

Dupa ce am generat un cupon, acesta expira?

Cupoanele generate au o valabilitate de 6 luni. Ai grija sa nu depasesti acest termen.

Data de expirare este mereu afisata langa cupon.

Punctele pot sa expire?

Nu, punctele nu expira niciodata. Mereu le vei gasi in contul tau. Recomandam folosirea acestora pentru activarea LEVEL-URILOR sau impartirea cu prietenii.

Exista o limita pentru puncte?

Nu, puteti strange in contul Dvs. oricate puncte doriti.