Program de fidelitate

Nu ne dorim doar o simplă achiziție, ci o legătură pe termen lung!

Una din regulile de bază implementate încă de la început în echipa noastră a fost ca fiecare client să fie mulțumit și să beneficieze de produse cosmetice la prețuri accesibile. Faptul că ne alegeți nu este un scop, ci rezultatul muncii pe care o depunem zilnic pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor.

Legăturile durabile se construiesc în timp, așa că noi suntem răbdători și pregătiți să te recompensăm din ce în ce mai mult pentru alegerea ta de a fi alături de noi.

În ce constă acest program?

Totul constă în avantaje pentru a te bucura că ai devenit client Rivier Beauty. De la reduceri de prețuri până la posibilitatea de a participa la evenimente sau târguri exclusive. Trebuie să știi că mai poți avea acces în exclusivitate la colecții limitate, dar vei lua parte și la a doua noastră misiune, anume de a ajuta copiii din medii defavorizate ce își doresc cu adevărat să se afirme.

Cum funcționează?

Am încercat să facem un proces simplu. Câștigi la fiecare achiziție. Fiecare comandă îți aduce in cont puncte. În plus, ca un mic bonus din partea noastră, vei primi puncte inclusiv pe taxa de transport. Imediat ce comanda apare ca finalizată în sistemul nostru, vor fi disponibile și punctele în contul tău.

Cum pot folosi punctele?

Punctele se pot folosi în două moduri:

  • aplicate direct în coșul de cumparaturi;
  • activarea unui LEVEL ce îți oferă timp de un an de zile beneficiile descrise în tabelul de mai jos:

* Doar membrii LEVEL 3 vor primi GRATUIT bilete pentru a participa la cele mai importante evenimente sau târguri din domeniu. 

Cât valorează punctele?

Indiferent dacă produsele sunt la reducere sau nu, vei primi automat după finalizarea comenzii 3% din valoarea totală ( inclusiv din taxa de livrare ).

Pentru fiecare leu cheltuit vei primi în cont 5 puncte.

În cazul conversiei punctelor în bani: 150 puncte = 1 leu.

Cum pot vedea câte puncte am?

Obligatoriu pentru a accesa programul trebuie să ai un cont!

Orice acțiune, fie că vrei să vezi câte puncte ai sau să activezi un level, vei găsi toate informațiile în contul tău, secțiunea “PUNCTE FIDELITATE”.

 

În cazul în care ai comandat fără să îți faci un cont pe site, ne poți scrie și îți adăugăm toate punctele din urmă.