Începutul verii, începutul reducerilor la gama de produse de plajă

În sfârșit vine vara! Da, și noi am așteptat cu nerăbdare să se întoarcă vara cea călduroasă și fără griji. Ne gândeam la concediu și la soarele gingaș ce rămâne pe cer până la 9 seara și care ne aduce atmosfera domoală a serilor calde. Însă pe meleagurile noastre, vara nu vine doar cu relaxare și voie bună, ci și cu super reduceri la gama de produse de plajă!

Desigur că ne bucurăm când ne gândim că mai e atât de puțin și se face din nou 1 iunie și anotimpul relaxării începe cu forțe proaspete, însă pe noi vara, căldura și vacanța ne mai duc cu gândul și la piele bronzată și soare arzător. Și de cele mai multe ori e de bine, însă doar dacă ai mare grijă la cum îți protejezi pielea în aceste circumstanțe. Cui nu îi place un bronz natural și uniform și o piele măslinie de invidiat? Însă mare atenție la cum obții acest bronz și cum te expui la soarele puternic.

Cui nu îi place un bronz natural și uniform?

Este bine cunoscut faptul că radiațiile UV ale soarelui și arsurile care vin cu expunerea îndelungată la acesta nu fac deloc bine pielii și este indicat să le eviți pe cât posibil. Pe lângă efectele dăunătoare vizibile în timp, precum grăbirea îmbătrânirii pielii, apariția prematură a ridurilor, însă și decolorarea treptată a acesteia de către radiațiile UV, mai sunt și consecințele mai grave care țin de sănătatea organismului tău. Arsurile solare sunt extrem de periculoase în acest sens deoarece, pe lângă discomfortul și aspectul inestetic creat de acestea, produc mutații la nivelul celulelor și se pot transforma în canceroase, crescând riscul de apariție a bolii la nivelul pielii.

Da știm, e ciudat când te gândești că o arsură de soare căpătată stând toată ziua la plajă în concediul la mare poate provoca boli îngrijorătoare, însă tocmai de aceea se insistă atât de mult asupra factorului de protecție care trebuie să fie nelipsit. Un alt fapt destul de greu de crezut, însă adevărat, este că soarele te afectează și dacă este o zi înnorată, și ar trebui să avem la fel de multă grijă, dacă nu poate mai multă, la SPF atunci când soarele este în nori. Așa că orice ai face și oriunde ai fugi, soarele tot te prinde, deci cel mai bine este să te dai cu cremă cu factor de protecție mare indiferent de situație, ca să nu ai surprize.

Cand să stai la soare?

Odată cu evitarea expunerii la soare la orele prânzului, de la 11.00 pâna la 14.00, când razele acestuia sunt cel mai puternice, este foarte importantă și aplicarea unei creme de protecție pe piele, indiferent dacă intenționezi să te bronzezi sau nu. Iar cu cât factorul de protecție din loțiune este mai mare, cu atât mai bine! Astfel, pe site-ul nostru puteți găsi soluții pentru toată lumea, la super prețuri în perioada 1-6 iunie. 

Începând cu uleiuri de plajă pentru neînfricați, care își doresc un bronz ciocolatiu de invidiat, însă vor să se și protejeze în același timp, recomandăm uleiurile de la Piz Buin, care fac o treabă impresionantă când vine vorba de bronzat și îngrijesc și pielea în același timp, având SPF 15 sau 30.

Pentru precauții care preferă o protecție sigură, avem o gamă largă de creme de soare, cu factor de protecție începând de la 15 și până la 50. Printre acestea se găsesc și alternative pentru cei cu piele sensibilă, ce necesită extra grijă, pentru care recomandăm din gama Gerovital, crema cu protecție 50, rezistentă la apă și îmbogățită cu unt de cacao pentru prevenirea îmbătrânirii premature a pielii.

Iar aventuroșilor care s-au distrat toată ziua la soare și la finalul zilei trag ponoasele și tot ce îți doresc este o alinare răcoroasă și o hidratare intensă, le indicăm cu încredere loțiunile pentru după soare. Printre acestea se găsește și cea de la Garnier, Ambre Solaire, un spray hidratant și revigorant îmbogățit cu extract de cactus care hidratează pielea 24 de ore și o calmează instant.  

Pentru că realizăm cât de importantă este protecția pielii în lunile ce urmează, chiar dacă pleci în vacanță la mare sau la munte sau doar ieși până în oraș în timpul zilei și tot îți trebuie o loțiune de încredere cu tine, am decis să începem vara cu o reducere de zile mari la această gamă. Produsele sunt la cele mai mici prețuri, iar SPF-ul este mereu la cele mai mari cote!